Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€

Εταιρία

Η εταιρία CPH ιδρύθηκε το 2008 από τον Χρήστο Γουγουτσά, μεγάλος αδερφός ("C" από CPH), έπειτα από πολυετή εμπειρία πωλήσεων λιανικής σε πολυεθνικές και πολυκαταστήματα (ZARA, NIKE, NOTOS GALLERIES, FOKAS) και χονδρικής σε πολύ μεγάλο όμιλο εκπροσώπησης σημάτων στην Ελλάδα όπως WRANGLER, LEE, NORTH FACE κ.α (VF HELLAS). Δημιουργεί την εταιρεία εμπνευσμένος από πολλές διεθνείς εκθέσεις ένδυσης στο εξωτερικό, επαφές με γνώστες του χώρου της μόδας και των πωλήσεων, με διάθεση για εισαγωγή και ανάπτυξη νέων σημάτων ένδυσης στην ελληνική αγορά, με νέο και ποιοτικό παράλληλα προϊόν. 

Υποστήριξη από τον Παναγιώτη Γουγουτσά, μεσαίο αδερφό ("P" από CPH) σε θέματα συμφωνιών και τοποθέτησης προϊόντων σε καταστήματα πωλήσεων λιανικής και της Χαριάννας Γουγουτσά, μικρής αδερφής ("H" από CPH) σε θέματα marketing και digital support.

Η εταιρεία εδώ και 11 χρόνια εισάγει και εμπορεύεται προϊόντα ένδυσης - υπόδησης και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο, αναζητώντας την καλύτερη ποιότητα τιμής - προϊόντος, πάντα σε συνδυασμό με τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών.

Έμφαση στην τελική τιμή προς τον καταναλωτή.